Klanten login
Bestel via productcode
Code Aantal
Veilig en snel betalen


Hygiëne
Hygiëne
 • Onderwijs

  Een gezonde leeromgeving

  Elke school moet een vertrouwde, veilige en prettige omgeving zijn. Tenslotte brengen uw leerlingen en leerkrachten er een groot deel van hun dag door. Een goede hygiëne op uw school draagt niet alleen bij aan dit gevoel, maar zorgt tevens voor een gezonde omgeving.

  Robuust en functioneel

  Vendor biedt functionele toiletinrichtingen voor het primair onderwijs tot aan het hoger onderwijs. De robuuste automaten kunnen tegen een stootje en zorgen voor een gecontroleerde afgifte van handdoek- en toiletpapier. Het Vendor toiletpapier lost zeer snel op in water waardoor u een goede spoeling van uw toiletten borgt. De automaten zijn tussentijds bijvulbaar en dragen daardoor bij aan een optimaal schoonmaakonderhoud.

  Totale ontzorging

  Het Total Service Concept staat garant voor schone en representatieve toiletgroepen zonder dat u er verder omkijken naar heeft. U bent verzekerd van een optimaal werkende, schone en representatieve toiletruimte, die perfect aansluit bij de wensen van uw toiletbezoeker. Het Total Service Concept houdt onder andere in: gratis montage, serviceverlening op locatie en continue beschikking over de verbruiksartikelen.

   

  Opgeruimde en frisse toiletruimtesIcoontjes

  Voor handdroging kiest u uit diverse oplossingen waarbij de 
  IQ handdoekautomaat garant staat voor opgeruimde en nette toiletruimtes in uw school. Samen met een frisse geur is dit voor de beleving van de toiletbezoeker van essentieel belang. Op de juiste manier handen wassen en drogen, voorkomt verspreiding van bacteriën. Juist op scholen is dit belangrijk. Uit onderzoek

 • blijkt dat papier de meest hygiënische oplossing is voor het drogen van de handen. Met Vendor bent u verzekerd van optimale toilethygiëne. Dit begint met een advies op maat, rekening houdend met de specifieke fase van het onderwijs.

  Hygiënescan

  In overeenstemming met RIVM heeft Vendor een hygiënescan ontwikkeld. Hiermee nemen wij uw huidige toilethygiëne onder de loep en adviseren wij u over de mogelijke verbeteringen.

  Papieren handdoek meest hygiënisch
  Bij het drogen van de handen met papieren handdoeken blijven de minste bacteriën achter.

  VeranderingAantalBacterienWassenEnDrogen

   

   

   

   

   

   

 • Procentuele verandering van het aantal bacteriën op de handen vóór en na het wassen en drogen.
  Bron: TÜV, september 2005

  logo CBS De VrijenburgAad Kal, directeur CBS De Vrijenburg te Barendrecht 
  "De toilethygiëne producten van Vendor zijn duurzaam, waardoor er ook binnen een schoolomgeving vrijwel geen storingen optreden. Daarbij levert Vendor kwalitatief hoogstaande